maandag 4 februari 2013

Chlorella – voor krachtig en gezond ontgiften



Chlorella



Chlorella is mogelijk de krachtigste natuurlijke ontgifter van alle voeding die wij kennen en mag daarom met recht een superfood worden genoemd. Deze groene alg bindt zich aan zware metalen, die op deze manier het lichaam veilig kunnen verlaten via de normale spijsvertering.
Bij naar schatting 5 miljoen mensen wereldwijd is chlorella een vast onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon, en vooral in Japan is het erg populair omdat het behalve sterke detoxificatie-eigenschappen ook een bijzondere hoge voedingswaarde heeft.
Het is een eencellige zoetwateralg die tot de algenfamilie van de Eukaryoten behoort, en het heeft geen wortel, stam of blad zoals andere plantsoorten. Dit microscopisch kleine plantje heeft een felgroene kleur dankzij de stof chlorofyl die rijkelijk in de alg aanwezig is.
Chlorella barst van de gezonde voedingsstoffen; het is onder meer rijk aan vitamines, mineralen, vezels, nucleïnezuren, essentiële aminozuren, enzymen, eiwitten, het fytonutriënt chlorofyl, carotenoiden zoals o.a astaxanthine.
Chlorella is rijk aan chlorofyl, een natuurlijke reinigende stof die helpt om de darmen te reinigen, het bloed te zuiveren en die het lichaam in staat stelt om zuurstof efficiënter op te nemen. Ook helpt chlorofyl bij het verwijderen van giftige stoffen zoals schimmels en verdelgingsmiddelen. Bovendien bevat chlorofyl magnesium, dat de hersenen en het zenuwstelsel stimuleert en beschermt tegen het opslaan van giftige stoffen in het centrale zenuwstelsel.
Chlorella bevat ook het fytonutriënt sporopollenine, een stof die neurotoxisch afval beter aan zich bindt dan enige andere natuurlijke stof. Het is in staat om behalve zware metalen waaronder kwik, lood, nikkel en aluminium ook biogiffen zoals tuberculose, ziekte van Lyme, tetanus en schimmels op een natuurlijke manier uit het lichaam te verwijderen. Bovendien filtert het xenobiotica uit het lichaam, zoals fytaten, dioxines, pesticiden en industrieel afval, en is het in staat om conserveringsmiddelen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen af te voeren uit het lichaam. 
  1. Ontgift, ontslakt en reinigt het hele lichaam
  2.  Is heel goed voor de huid
  3. Voor een gezond darmflora
  4. Waarborgt een optimale stoelgang
  5. houdt het calciumgehalte op peil 
  6. Voor een gave huid
  7. Bevat vitamine B12, ideaal voor vegetariërs 
  8. Voor een betere opname van ijzer in het bloed
  9. Vertraagt de gevolgen van ouder worden
  10. Beschermt het lichaam tegen schadelijke stoffen
  11. Beschermt de huid tegen rimpelvorming 
  12. Helpt bij haaruitval en afbrokkelende nagels
  13. Vertraagt de gevolgen van ouder worden 
  14. Geeft een betere conditie
  15. Veilig bij Zwangerschap Verbetert je weerstand
  16. 100% zuiver en veilig
  17. Zuivert het bloed


Hoe te gebruiken?
Het is verkrijgbaar in poeder- en tabletvorm. De poeder kan aan een shake of smoothie toegevoegd worden, of gewoon in een glas water oplossen en opdrinken. De tabletten zijn gewoon met water in te nemen.

Source: Natuurlijkvoorvrouwen

Geen opmerkingen: